Anamaria Plevit 
	    	Avocat

Anamaria Plevit 
	    	Avocat	    

Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

va pune concluzii scrise si orale, si va ridica hotaririle definitive si irevocabile, iar dupa raminerea definitive a hotaririlor le va investi cu formula executorie si le va pune in executare
 Natalia22 
	    	Utilizator

Natalia22 
	    	Utilizator	    

Natalia22, utilizator
 Natalia22, utilizator 	
			 ContSters141818 
	    	Utilizator

ContSters141818 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters206369	                   

buna ziua -- mama mea se afla intr un proces de fond funciar.. fiind mai invarsta  am facut la notar o imputernicire de reprezentare in proces..
        am ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters206369	                   

buna ziua -- mama mea se afla intr un proces de fond funciar.. fiind mai invarsta  am facut la notar o imputernicire de reprezentare in proces..
        am ... (vezi toată discuția)

SirNick	                   

Buna ziua,ma confrunt cu o situatie mai delicata, sunt pe cale sa devin proprietarul unui apartament iar acea proprietate are 2 proprietari actuali, sora si ... (vezi toată discuția)
	                    SirNick	                   

Buna ziua,ma confrunt cu o situatie mai delicata, sunt pe cale sa devin proprietarul unui apartament iar acea proprietate are 2 proprietari actuali, sora si ... (vezi toată discuția)

maria tofan	                   

Suntem doua surori si mama (tata fiind decedat).
Sora mea este stabilita in Italia si are nevoie sa-i trimit de aici din tara un model de IMPUTERNICIRE astfel ... (vezi toată discuția)
	                    maria tofan	                   

Suntem doua surori si mama (tata fiind decedat).
Sora mea este stabilita in Italia si are nevoie sa-i trimit de aici din tara un model de IMPUTERNICIRE astfel ... (vezi toată discuția)