avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... recuperare certificat casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

recuperare certificat casatorie

Buna ziua ,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns . Am bagat actele de divort acum un an , intre timp m-am impacat cu sotul meu si bineinteles nu ne-am prezentat la nici o citatie . Cum pot recupera acum certificatul de casatorie si de unde ?

Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 20:24, 8 Ianuarie 2012
Unde ati depus certificatul de casatorie? ... daca este atasat la cererea de divort , atunci ar trebui sa mergeti la instanta si sa depuneti o cerere de renuntare la judecata , daca procesul nu s-a suspendat prin neprezentarea dvs la termenele de judecata ....
Daca nu reusiti sa recuperati certificatul de la dosarul de divort va indic sa mergeti la starea civila de la locul de casatorie sau de la locul de domiciliu in cazul in care locul casatoriei nu corespunde cu locul de domiciliu si solicitati eliberarea unui nou certificat pe motivul ca celalalt a ramas la sotul dvs. La certificatul de casatorie au dreptul ambii soti conf art.159 din HG 64/2011. Trebuie sa aveti buletinul aflat in termen de valabilitate in original si copie xerox, un timbru fiscal de 2 lei si completati o cerere tip. Sa stiti data casatoriei pentru a va gasii mai repede actul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul de comun acord fara copii sau partaj alecomsrl alecomsrl Buna ziua. as dori sa stiu daca se poate care este procedura(actele care se depun si unde) la divortul de comun acord fara copii si fara bunuri de impartit si ... (vezi toată discuția)
Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)