avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizarea in 2012
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizarea in 2012

iata ca si mai ales iata cum si pentru anul 2012 au aparut HG 1225/2011 si mai ales L 283/2011 asa ca va trebui sa ne reincadram. problema este tot cu asistentii personali ... despre care, eu una inteleg ca in art 1 din HG 1225/2011 salariul brut se stabileste la 700 lei insa ... la cei 700 se adauga sporul de vechime sau acesta este deja inclus ...???
din punctul meu de vedere diferenta ar trebui facuta intre cineva care are 25% spor vechime in munca ci cineva care are 5% sau deloc ...#-o
Cel mai recent răspuns: ElinaM , utilizator 11:12, 18 Ianuarie 2012
Tanjiani a scris:

de ce indemnizatie vorbiti?

indemnizatie care se acorda la persoane cu handicap grav
Indemnizatia va fi de de 530 RON (netul de la 700 RON, cat este salariul unui asistent social cu studii medii debutant). Dati dispozitie de majorare nominala a indemnizatiilor acordate de institutiei.
Kyandra a scris:

Indemnizatia va fi de de 530 RON (netul de la 700 RON, cat este salariul unui asistent social cu studii medii debutant). Dati dispozitie de majorare nominala a indemnizatiilor acordate de institutiei.

am rezolvat deja

Buna seara! Scuzati-ma daca mai gresesc ,dar tocmai m-am inregistrat aici si nu prea stiu ce sa fac.Multumesc!As dori sa va intreb ceva .In anul 2008 m-am angajat in cadrul unui Serviciu Public Comunitar Local ,aflat in subordinea Consiliului Local al comunei pe un post de studii medii ,personal contractual pe perioada nedeterminata ,ca referent.Precizez ca in acea perioada urmam si cursurile facultatii. In anul 2009 am terminat facultatea si am dus conducerii o copie dupa diploma de licenta,in speranta ca voi fi promovat. Dar nu s-a intamplat .In anul 2011 ,in urma unei dispozitii emise ,am fost numit, " in functia contractuala de Consilier gradul I" , urmand a primi salariul de 681 lei. Precizez ca salariul meu "in mana "este de 580 lei in momentul de fata iar de curand am facut si vechimea de 3 ani. Intrebarea mea este daca se poate face ceva in privinta salariului, mai pot fi promovat sau poate reincadrat ?Poate nu imi sunt date drepturile care mi se cuvin .Astept un raspuns.Multumesc anticipat!
no-name a scris:

Buna seara! Scuzati-ma daca mai gresesc ,dar tocmai m-am inregistrat aici si nu prea stiu ce sa fac.Multumesc!As dori sa va intreb ceva .In anul 2008 m-am angajat in cadrul unui Serviciu Public Comunitar Local ,aflat in subordinea Consiliului Local al comunei pe un post de studii medii ,personal contractual pe perioada nedeterminata ,ca referent.Precizez ca in acea perioada urmam si cursurile facultatii. In anul 2009 am terminat facultatea si am dus conducerii o copie dupa diploma de licenta,in speranta ca voi fi promovat. Dar nu s-a intamplat .In anul 2011 ,in urma unei dispozitii emise ,am fost numit, " in functia contractuala de Consilier gradul I" , urmand a primi salariul de 681 lei. Precizez ca salariul meu "in mana "este de 580 lei in momentul de fata iar de curand am facut si vechimea de 3 ani. Intrebarea mea este daca se poate face ceva in privinta salariului, mai pot fi promovat sau poate reincadrat ?Poate nu imi sunt date drepturile care mi se cuvin .Astept un raspuns.Multumesc anticipat!

numit? parca erati personal contractual ... oricum atunci cand v-a incadrat in 2008 erati referent iar consilier gradul I deja este pe studii superioare. cu privire la modul de salarizare, intr-adevar la salariul dvs se puteau adauga "pana la 5%" odata cu promovarea pe studii superioare. ideal era sa va transforme postul in functie publica ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de incadrare cameliamaria75 cameliamaria75 Am tot scris in acest forum in legatura cu transformarea postului de la contractual la functionar public in administratie publica.Acum am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Salar de bazã de la 01.01.2012 egrindeanu egrindeanu Referitor la Hot.Guv. 1225/2011 prin care creste salariul minim brut pe ţară la 700 lei, am o nedumerire şi anume:La art.2 se spune \"Pentru personalul din ... (vezi toată discuția)
Salariat, probleme cu incadrarea in functie eugen1986 eugen1986 Sunt salariat la o primarie din anul 2008 avand postul de Manager proiecte (contractual) conform legii 339/2007 , initial am fost incadrat ca debutant pe ... (vezi toată discuția)