avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuzare grefier
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuzare grefier

De-a lungul sedintelor atat pt mine cat si pt partea adversa intr-un proces de partaj, grefierul nu a consemnat corect ce s-a discutat.
A inversat declaratiile martorilor (a inversat numele martorilor).
La urmatoarea sedinta am solicitat sa se schimbe numele din declaratiile martorilor, iar judecatorul a spus ca nu e nevoie.

Aceste declaratii se pot lua in considerare?
Pot cere recuzarea grefierului respectiv?

Multumesc frumos

Cel mai recent răspuns: voinea75 , utilizator 12:34, 9 Ianuarie 2012
da. puteti. insa, daca are acordul judecatorului nu prea aveti sanse. duceti-va in audienta la presedintele instantei si expuneti-ii situatia.
va rog sa precizati ce va deranjeaza :
- continutul declaratiilor sau
- numele martorilor ?!
daca presedintele de sedinta a admis declaratiile date ,asa cum sant , nefiind in contradioctoriu cu findul procesului , atunci raman asa cum sint si nu aveti castig de cauza in recurare.
Numele martorilor, asta ma deranjeaza. Ma tem totusi ca aceste declaratii(pt ca orice e posibil) sa nu fie luate in considerare.

Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Identitate gresita declaratie martor voinea75 voinea75 Se trece la audierea martorilor 2 pentru o parte si unul pt cealalta parte. Cei 2 martori(A si B)la care vreau sa fac referire sunt ai mei(parata, reclamata ... (vezi toată discuția)
Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)
Martor neaudiat in instanta. declaratie atasata la dosar. se admite? voinea75 voinea75 Proces partaj - tip actiune A avut loc proba cu martori. Eu am venit cu 2 martori. Partea adversa cu unul singur desi i s-au admis 2 martori. Pt ca nu ... (vezi toată discuția)