avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... documente necesare dupa concediul crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

documente necesare dupa concediul crestere copil

Ce documente trebuie sa aduca persoana care revine la munca dupa terminarea concediului de crestere si ingrijire copil ? Contractul a fost suspendat iar acum si-a reluat activitatea. Este necesara vreo adeverinta de la medic ca e apta sau cazier...etc. ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 9 Ianuarie 2012
Trebuie doar sa depuna la angajator o cerere prin care anunta reluarea activitatii la terminarea CIC. Angajatorul va dispune incetarea suspendarii si reluarea activitatii.
In afara de cererea la care s-a referit colegul nostru , vedeti si prevederile art.28 C.mun. ...

Art. 28 C.mun. , certificatul medical este obligatoriu şi în următoarele situaţii:
a) la reînceperea activităţii după o întrerupere mai mare de 6 luni, pentru locurile de muncă având expunere la factori nocivi profesionali, şi de un an, în celelalte situaţii;
......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical 180 zile carsim4 carsim4 Daca am un coleg care beneficiaza de concediu medical pentru incapacitate temporara de munca de 180 zile (cu avizul medicului expert pe ultimele certificate ... (vezi toată discuția)
Analize medicale la revenirea din concediu medical bogddana bogddana Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca la revenirea dupa un concediu medical de 9 lunim (nu CIC, concediu medical de boala ) un angajat trebuie sa faca ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la servici dupa concediu medical anasimo anasimo daca ai concediu medical timp de un an de zile cu un diagnostic destul de grav si cand te intorci la servici se poate sa iti faca angajarea din nou? nu ... (vezi toată discuția)