avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Renuntare la proces
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Renuntare la proces

Va ro frumos sa ma ajutati.Sunt implicata intr-un proces care este suspendat de doua luni de zile si nu cred ca mai exista sansa sa fie repus pe rol.As dori sa ma retrag din acest proces pentru a merge in alta actiune in instanta .
Ce trebuie sa fac ,cui sa ma adresez ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:32, 10 Ianuarie 2012
ca sa va retrageti dintr-un proces in baza unei cereri de renuntare la judecata trebuie sa repuneti pe rol procesul rspectiv. IAr asta se face print-o simpla cerere si prin plata unei taxe de timbru de 50% din valoarea celei achitate la depunerea cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa de comunicare dintre avocat-client the mark the mark Fac parte dintr-un grup implicat intr-un proces,dupa trei infatisari am primit urmatorul verdict.'In baza art.155 ind 1 Cod procedura civila suspenda judecata ... (vezi toată discuția)
Renuntare virtual72001 virtual72001 Am un apel suspendat(avocatul nu se mai prezinta si nu-mi mai raspunde la tel) judecatorul nu vrea sa stabileasca o taxa de repunere pe rol.partea parata are ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la judecata dana_ludmila dana_ludmila S-a cerut suspendarea judecarii cauzei pana la solutionarea unui alt dosar. Instanta a admis cererea si a suspendat dosarul. Partea adversa vrea sa renunte ... (vezi toată discuția)