avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restanta la plata impozitului pe locuinta mai mare de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restanta la plata impozitului pe locuinta mai mare de 5 ani

As dori sa stiu daca impozitele locale (locuinta,masina) beneficiaza de prescriptie daca sint mai vechi de 6 ani ,si ce anume se poate face pentru a nu mai fi platite penalizarile imense care s-au acumulat .Mentionez ca este vorba de persoana fizica. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: martita , utilizator 22:37, 10 Ianuarie 2012
in momentul in care va hotarati sa faceti succesiunea o sa aveti nevoie de certificat fiscal pt casa si o sa fiti nevoiti sa platiti si majorari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere notificare cf legii 10/2001 snegrisoiu snegrisoiu Sunt prorietarul unui imobil demolat cf legii 10/2001. Tatal meu a depus notificarea cf legii 10/2001 in termenul legal, in schimb , in notificarea depusa a ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu datorii NicJo NicJo Buna ziua, Parintii mei sunt divortati de peste 30 de ani. Nu am avut absolut nici o legatura cu tatal meu. Nu i-a pasat, nu a platit pensie alimentara, ... (vezi toată discuția)
Radiere masina jicareanangela jicareanangela Bună ziua. Rugămintea mea este, dacă poate cineva să-mi spună, ce se poate face ca să nu mai apară maşina vândută acum 4-5 ani de tata ( care este ... (vezi toată discuția)