avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am dat o teapa de 1000 de lei si am o plangere pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am dat o teapa de 1000 de lei si am o plangere pe numele meu ce se poate intampla ??? raspundeti va rog

in urma cu 2 saptamani 2011 am spus ca dau un samsung galaxy S2 la cnv si iam dat o teapa nu iam trimis telefonul si iam trimis alt ceva (chesti) ce pot pati ca el mia facut o plangere asupra mea... eu zic ca nu are dovezi deoarece am facut tranzactia prin posta nu curier sau altele ajutatima va rog sunt disperat am doar 18 ani si nu cred ca e bine sa incep viata asa dar fapta e facuta.... help me
Cauta-l urgent pe cel pe care l-ai inselat, altfel...poate astepti sa te caute politia.
Da-i banii inapoi si ceva pe deasupra (ca sa-si retraga plangerea).
”Teapa” dumneavoastra se numeste inselaciune si se pedepseste cu inchisoarea de la 6 luni la 12 ani .
va sfatuiesc sa mergeti la un avocat,pentru o indrumare corespunzatoare .
Ce va face sa credeti ca nu are dovezi? Doar a trimis banii in baza unui mandat, ramburs la primirea coletului.Dovezi exista.
Sfatul meu este ca si dumneavoastra sa ii trimiteti banii inapoi, prin mandat postal, cu confirmare de primire si scuzele de rigoare, pentru ca daca nu vreti sa va continuati viata asa, asa ar fi cel mai corect.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2012
aly_yoana, utilizator
Daca exista o plangere la politie, oricum veti fi chemat si audiat. Apoi urmeaza sa se trimita dosarul mai departe iar procurorul va dispune, conform legii, daca va trimite sau nu in judecata.
Pana atunci, puteti returna suma si sa va intelegeti cu persoana vatamata, sau puteti returna suma si vi se va aplica o amenda, cf. art. 74 indice 1 Cod penal ( in caz de recuperare a prejudiciului la infractiunea de inselaciune).
Cu putin ghinion puteti face inchisoare.Incercati sa dati banii inapoi

Alte discuții în legătură

Vanzare telefon pe okazii Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Acum 3 zile am vandut un telefon pe internet intr-un alt oras,insa telefonul nu era ceea ce se astepta cumparatorul,si cred ca din greseala am introdus in ... (vezi toată discuția)
înºelãciune sau fals??? ContSters77368 ContSters77368 Bună ziua. Pe scurt am să povestesc cele întânplate cu rugămintea ca să mă îndrumaţi ce să fac. În anul 2006 mi-am falsificat c.i prin aplicarea ... (vezi toată discuția)
A furat un laptop si a recunoscut fapta lu_cica lu_cica buna ziua..fratele meu a furat un laptop si 35 lei de la o sala de jocuri electronice..la doua zile sa dus la angajatul de acolo si ia restituit laptopul si ... (vezi toată discuția)