avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am dat o teapa de 1000 de lei si am o plangere pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am dat o teapa de 1000 de lei si am o plangere pe numele meu ce se poate intampla ??? raspundeti va rog

in urma cu 2 saptamani 2011 am spus ca dau un samsung galaxy S2 la cnv si iam dat o teapa nu iam trimis telefonul si iam trimis alt ceva (chesti) ce pot pati ca el mia facut o plangere asupra mea... eu zic ca nu are dovezi deoarece am facut tranzactia prin posta nu curier sau altele ajutatima va rog sunt disperat am doar 18 ani si nu cred ca e bine sa incep viata asa dar fapta e facuta.... help me
Amenzile administrative aplicate de procuror , nu se trec in cazierul judiciar .
Puteti sa va angajati.
Este bine sa va angajati sa aveti cu ce plati amenzile , dar mai ales , despagubirile pe care le vor solicita de la dvs multele persoane pe care le-ati inselat.
Cu tot respectul , eu cred ca legea este mult prea blanda pentru astfel de persoane si , ca ele , ar trebui sa aiba un cu totul alt "domiciliu".
va fi retras din salariu in fiecare luna o treime din salar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare telefon pe okazii Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Acum 3 zile am vandut un telefon pe internet intr-un alt oras,insa telefonul nu era ceea ce se astepta cumparatorul,si cred ca din greseala am introdus in ... (vezi toată discuția)
înºelãciune sau fals??? ContSters77368 ContSters77368 Bună ziua. Pe scurt am să povestesc cele întânplate cu rugămintea ca să mă îndrumaţi ce să fac. În anul 2006 mi-am falsificat c.i prin aplicarea ... (vezi toată discuția)
A furat un laptop si a recunoscut fapta lu_cica lu_cica buna ziua..fratele meu a furat un laptop si 35 lei de la o sala de jocuri electronice..la doua zile sa dus la angajatul de acolo si ia restituit laptopul si ... (vezi toată discuția)