avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort prin acord-martor?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort prin acord-martor?

In cazul in care reclamantul dintr-un divort cu minor a cerut desfacerea casatoriei prin acord, iar eu in intampinare sunt de acord cu acest lucru, se mai cere prezentarea si audierea unor martori? Sau ,se termina rapid,tinand cont ca ambele parti doresc acest lucru.
Cel mai recent răspuns: ContSters236612 , utilizator 21:01, 11 Ianuarie 2012
Nu mai este nevoie de martor
se termina rapid
Mai exact, reclamantul a cerut divort din vina ambelor parti sau prin acord. Eu pot in intampinare sa sciu ca doresc doar prin acord?(pt.a merge mai rapid). Sau se va lua in discutie si vina ambelor parti? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat dolores dolores Sotul meu a intentat proces pentru desfacerea casatoriei iar eu nu intentionez sa ma prezint la tribunal.Ce trebuie sa fac acum ? Sunt de acord cu divortul dar ... (vezi toată discuția)
Reconventionala in actiunea de divort praporgescu praporgescu Situatia este urmatoarea; sotia introduce actiune de divort si cere desfacerea casatoriei din vina exclusiva a sotului(motive: loviri repetate, injurii, betie) ... (vezi toată discuția)
Actiune divort INFORMAT INFORMAT Va rog, am urmatoarea intrebare: Cum se poate solutiona o actiune de divort daca una dintre parti nu se prezinta. Reclamanta a cerut in actiunea de divort ... (vezi toată discuția)