avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Se prescrie o datorie dupa 3 ani ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Se prescrie o datorie dupa 3 ani ?

IN februarie 2005, mai multor locatari ni s-au anulat niste penalizari la intretinere. Care este baza legala pe care sa o invoc, acum ( oct 2008 ), cand mi se cere sa platesc acele penalizari care pana acum nu au aparut pe lista de plata. Se aplica prescriptia de 3 ani ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cameliaf , utilizator 20:37, 21 Octombrie 2008
????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare in legatura cu prescrierea facturilor CountPorcula CountPorcula Am o mica nelamurire in ceea ce priveste prescrierea facturilor. Daca de exemplu am o factura de la o firma (telefonie mobila)care a fost emisa in 24.11.2008 ... (vezi toată discuția)
Cine sterge penalitaile prescrise de la asociatia de locatari? asociatia? mirceabun1 mirceabun1 Buna ziua In 2010 am beneficiat de lege 175/2010 privind scaderea penalitatilor pentru plata integrala a debitului catre asociatie.Am achitat ... (vezi toată discuția)
Contestatia penalitatilor de intarziere la plata cheltuielior de intretinere ralume78 ralume78 In decembrie 2010 s-au afisat la avizier penalitati de plata aferente cheltuielior de intretinere pentru perioada 2005-2010. In urma adresei facute catre ... (vezi toată discuția)