avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU FARA PLATA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU FARA PLATA

In ce conditii si cite zile de concediu fara plata pot beneficia pe an?Specific ca nu am nevoie de concediu fara plata pt studii ,ci pentru nevoi personale.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 14 Ianuarie 2012
Verificati in Regulamentul intern daca nu cumva este reglementat numarul maxim de zile de CFP / an pe care il poate solicita un angajat.
Durata concediului fără plată se stabileşte prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern, potrivit art.153 alin.2 C.mun. ... prin urmare, in lipsa unor asemenea prevederi durata CFP poate fi negociata cu angajatorul dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata marina_s marina_s Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cate zile pe an are dreptul un angajat la concediu fara plata? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Numarul maxim de zile de concediu fara plata roxymar roxymar la cate zile de concediu fara plata am dreptul intr_un an. (vezi toată discuția)
Zile libere DanutzaP DanutzaP Buna. Am o intrebare referitaore la zilele libere ale angajatului. La cate zile libere are dreptul un angajat care trebuie sa sustina examenul de ... (vezi toată discuția)