avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Invatamant: grupa 0
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Invatamant: grupa 0

as vrea sa stiu daca au aparut normele de aplicare a legii invatamintului, si daca clasa 0 se va face la scoala sau la gradinita
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 12:01, 24 Ianuarie 2012
S-au publicat doar niste instructiuni si metodologii de punere in aplicare a prevederilor legii invatamantului. In ceea ce priveste clasa "0", aceasta se va desfasura in cadrul scolilor in masura posibilitatilor de organizare a fiecarei scoli in parte.
[ link extern ] /
O discutie similara cu mai multe detalii gasiti aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.
Update
Detalii referitoare la legea invatamantului:
"Clasa pregatitoare, obligatorie din septembrie. Ce vor invata copiii si cum vor fi evaluati"
www.avocatnet.ro/con ...
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

inscrierea copilului in clasa 0 mir21 mir21 Va intreb,in legatura cu acea aberatie a ministerului educatiei de a inscrie copilul in clasda 0 incepand cu anul scolar 2011-2012, desigur nu stie nimeni ... (vezi toată discuția)
Sunteti de acord cu clasa "0" SilviuMihai SilviuMihai Domnilor parintii si viitori parinti de scolari sunteti de acord cu asa numita \"clasa 0\" si cu faptul ca nu mai putem alege scoala pe care o dorim pentru ... (vezi toată discuția)
Inscriere scoala clasa 0 liv123 liv123 Buna ziua, ce procedura as putea urma in urmatoarea situatie: pentru inscrierea in clasa 0,trebuie ca domiciliu sa fie in apropierea scolii ... (vezi toată discuția)