avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa recuperata!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa recuperata!

Intrebarea mea ar fi : Daca recuperez in instanta taxa platita pt masina la revanzarea autoturismului cel care cumpara masina va tb. sa plateasca o alta taxa? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 20:17, 21 Ianuarie 2012
rosu gheorghe a scris:

Nu se mai plateste daca se poate face dovada ca ea este platita; si nu o sa puteti sa dovediti.

Cum adica "nu o sa puteti sa dovediti"?, omul nu-si poate face copii dupa documentele sale, sau s-au distrus toate arhivele ???
pai si teoretic si practic am platit! Faptul ca am recuperat taxa conform prevederilor legale banuiesc ca nu anuleaza faptul ca taxa a fost platita?Dovada ca am platit este ca masina este inmatriculata, nu?.
danicus a scris:

pai si teoretic si practic am platit! Faptul ca am recuperat taxa conform prevederilor legale banuiesc ca nu anuleaza faptul ca taxa a fost platita?Dovada ca am platit este ca masina este inmatriculata, nu?.

Sunt de aceeasi parere. Dovada ca ati platit sunt documentele (decizie de impunere si chitanta) in baza carora ati platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare platita in 2011 mai este valabila? LILI25 LILI25 Am cumparat o masina cu taxa de poluare platita in 2011. La serviciul inmatriculari mi-a fost respin dosarul pe motiv ca taxa nu este platita pe numele meu. ... (vezi toată discuția)
Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)
Platesc taxa de mediu? radupr radupr Buna seara, va retin atentia cu mai multe intrebari. In anul 2012 am achizitionat o masina productie 2005, inmatriculata prima data in Romania in august ... (vezi toată discuția)