avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală 100 Ani de '' TITANIC '' ( 1912 - 2012 ) ! ...
Discuție deschisă în Cultură generală

100 Ani de '' TITANIC '' ( 1912 - 2012 ) ! Accident sau '' Atentat '' ?

Ne apropiem de aniversarea a 100 Ani de la tragedia numita : '' TITANIC '' >> Cel mai mare ; mai luxos vapor la vremea sa .
Si -a terminat voiajul mai repede de cat trebuia ! In timp au aparut '' scenarii '' referitoare la tragedia numita : '' TITANIC '' Un '' scenariu '' sugera faptul ca pe TITANIC se aflau oameni bogati si cu influenta in special in America care trebuiau sa ... dispara !
OBS ! In 1913 se constituia in S.U.A banca Centrala ( Federal Reserve ... sau '' Fed- ul '' !
Ideea constituirii Federal Reserve ( Fed ) avea destui opozanti in State ! Unii dintre ei se aflau pe ........ TITANIC ......... si NU trebuiau sa mai ajunga pe acasa .

Cum a putut pleca in cursa o nava cu numar insuficient de barci >> ? Conform unor rapoarte nava deviase de la traseul initial ......... viteza era mult prea mare pentru o eventuala oprire de urgenta ...... si pe timp de noapte ... !

Neglijenta criminala ? ............ sau primul '' Atentat '' din istoria moderna ? Un plan diabolic pentru eliminarea opozantilor Federal Reserve ? Ce sa fie ?

doar cei care au fost la bord pot sa confirme realitatea ...restul sunt speculatii... ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criza... eterna poveste! unde "au disparut" banii? Ileana Schwarz Ileana Schwarz Daca aveti un ragaz in acest week end, va propun spre lectura urmatorul articol, primit astazi pe e-mail de la un prieten. Va doresc rabdare si intelepciune. ... (vezi toată discuția)
Articole interesante Iulian MANEA Iulian MANEA Am observat ca nu este deschisa nici o discutie pe aceasta tema, asa ca am facut-o eu. Astazi mi s-a parut interesant articolul scris in Dilema veche de ... (vezi toată discuția)
Cel mai bun actor roman? ContSters176126 ContSters176126 de Toma Caragiu va mai aduceti aminte?de Birlic?etc.,etc, nu stiu daca e potrivit cel mai ,cea mai!multi au fost sau sant buni. (vezi toată discuția)