avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ADMINISTRATOR / SALARIAT
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ADMINISTRATOR / SALARIAT

Va rog, spuneti-mi functia de salariat al unei societati cu raspundere limitata este compatibila cu cea de administrator al aceleiasi societatii, in care sunt 2 asociati?
Cel mai recent răspuns: irinuka2005 , utilizator 09:57, 25 Februarie 2013
nu
La SRL, da, in conformitate cu art. 196 indice 1 si art. 197 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, republicata.
Buna ziua,va rog sa-mi spune-ti daca sunt ceva modificari de la 01.02.2013,in legatura cu a fi administratorul salariat la propria firma,SRL,cu 2 asociati?Am auzit ca nu mai poate fi si salariat?
Si eu sunt interesata de acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca ramonica_bubu ramonica_bubu Buna seara, As vrea sa stiu daca un SRL cu asociat unic care este si administrator poate fi si salariat. Parerile sunt impartite, dar as vrea o baza ... (vezi toată discuția)
Asociatul unic administrator poate fi si salariat ? carm97 carm97 Ca asociat unic si administrator al unui SRL pot sa figuraz si ca salariat la acest SRL? (vezi toată discuția)
Administrator srl unic asociat sweetanny sweetanny Buna ziua, Vreau sa fac un srl cu unic asociat in care eu voi fi asociatul unic. Voi numi in statut un administrator unic dar care se afla in alta ... (vezi toată discuția)