avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu banca

Am un prieten care a avut un credit de nevoi personale care se termina in august 2008. Din credit a platit partial, neavand un serviciu stabil. Din 2008 pina acum banca nu a trimis nici o instiintare. S-a prescris datoria sau se asteapta la altceva din partea bancii?
Cel mai recent răspuns: ContSters139791 , utilizator 14:51, 16 Ianuarie 2012
termenul de prescriptie curge de la momentul in care banca nu a mai efectuat nici o formalitate pentru recuperarea debitului, dar in acelasi timp banca poate solicita repunere in termen, din pacate nu putem sti cu exactitate decat daca se merge la banca, si nici asta nu este indicat pt ca s-ar face valuri . de obicei daca suma de recuperat este mica bancile inchid dupa 6 luni dosarele de executare cu "debitor insolvabil" dar din pacate fiecare banca actioneaza cf propriei proceduri deci nu putem generaliza aceasta practica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie credit FLORY1962 FLORY1962 In anul 2006 am luat un credit sub forma de card cu descoperire ce sold pentru nevoi personale. Ratele au fost platite in fiecare luna pina in noiembrie 2008 ... (vezi toată discuția)
Notificare firma recuperare ContSters215676 ContSters215676 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul prezentat mai jos. Un credit de nevoi personale luat in august 2008 si scadent in 2016 cf ... (vezi toată discuția)
Prescriptie civil cu dosar penal legat de credit nevoi personale seppuku seppuku Buna seara! In iunie 2003, la insistentele sefului meu de la firma unde lucram, am luat un credit de nevoi personale pentru redresarea firmei. Seful a incheiat ... (vezi toată discuția)