avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CE LEGE DETERMINA ACEST LUCRU ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CE LEGE DETERMINA ACEST LUCRU ?

AM TERMINAT FACULTATEA IN SEPT.2011 SI NICI ACUM NU SE MARESTE SALARIUL IN SANATATE ...CICA NOUA LEGE SUSTINE CA NU...IAR COLEGELE CARE AU TERMINAT ACUM 2 ANI AU MARIT SALARIUL PE VECHEA LEGE...DE CE NU EXISTA UN ECHILIBRU ?UNII DA SI ALTII NU? PLUS CA EU AM VECHIME IN MUNCA MULTA SI UNELE COLEGE .VECHIME PUTINA DAR FACULTATEA LE-A RIDICAT SALARIUL IAR LA NOI S-AR PUTEA SA SCADA SALARIUL.CE PARERE AVETI?IN ASISTENTA MEDICALA .....
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 20:45, 14 Ianuarie 2012
Unitatea nu este obligata sa va promoveze,dar are temei legal pt. a o face:

Legea 284/2010,Anexa,Cap.II,lit.L
L. Reglementări specifice personalului încadrat pe bază de contract individual de muncă - personal contractual din administraţia publică
art.4(2):
(2) Absolvenţii învăţământului superior de lungă şi scurtă durată, care la data trecerii pe funcţia corespunzătoare studiilor absolvite erau încadraţi pe funcţii cu un nivel de studii inferior, specifice domeniului în care au absolvit studiile universitare, se încadrează la gradul profesional imediat superior gradului de debutant numai în măsura în care atribuţiile din fişa postului au fost modificate în mod corespunzător, păstrându-şi gradaţia avută la data promovării.



Deci,incercati sa inaintati o cerere conducerii ,anexati diploma si solicitati promovarea pe functie,avand ca motiv absolvirea studiilor superioare in profilul postulu,respectiv licenta in asistenta medicala.
Atentie insa,daca in prezent ca asistent medical pl aveti si gradul principal,daca veti fi promovata veti pierde gradul ,putand fi incadrata ca asistent medical st. superioare.(salariul este mai mic acum pt. aceasta incadrare decat pt. ampl princip)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale, asistent medical principal cu studii superioare ramunna ramunna Buna ziua. Sunt asistenta la obstetrica ginecologie cu grad principal. Din anul 2001 ocup functia de asistenta sefa iar vechimea totala in munca este de 33 ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie nelagrepolis nelagrepolis buna... M-am intors la serviciu dupa 3 ani de ingrijire coplil pana la varsta de 2 !Functia pe care o aveam nu mai apare in nomenclator....intre timp am ... (vezi toată discuția)