avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Declaratia 220 pentru pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Declaratia 220 pentru pfa

venitul estimat pe 2012 se poate micsora, sau se tine cont de venitul brut realizat din 2011 si in baza acestuia se face aceasta declaratie??
Cel mai recent răspuns: stina_adi , utilizator 21:29, 17 Ianuarie 2012
Nimeni nu va opreste sa declarati ceea ce estimati pentru anul 2012, daca anticipati o crestere sau o scadere de 20% fata de declaratia precedenta. Daca nu, ramane baza de impozitare, declaratia de anul trecut.
multumesc pentru raspuns, fiindca pe aici pe la noi (tecuci) se vehiculeaza ca obligatoriu ca baza de bimpozitare sunt realizarile de anul trecut sica nimic nu se poate modifica ceea ce mi se pare o aberatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii 200/220 tome_ionica tome_ionica Am inteles de la persoane care au mers sa depuna declaratia 220 ca nu se primeste aceasta declaratie fara declaratia 200. Daca am PFA in sisteam real, depun ... (vezi toată discuția)
Declaratii anaf pentru pfa BogdanEnache BogdanEnache Buna ziua! Saptamana aceasta am infiintat un PFA si am trecut si pe la ANAF pentru a depune declaratiile necesare. Acolo mi s-a spus ca daca doar ce am ... (vezi toată discuția)
Declaratia privind venitul estimat mihaela495 mihaela495 O PFA infiintata in anul 2009, impozitata in sistem real, a depus declaratiile aferente anilor precedenti, trebuie sa mai depuna declaratia privind venitul ... (vezi toată discuția)