avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Buna ziua
Azi am cumparat o masina second-hand fabricatie 2008 . Prima ei inmatriculare in Romania a fost pe 20.12.2008 pe firma . Cel de la care am cumparat-o eu a achizitionat-o de la acea firma pe 17.07.2011.
Va rog sa imi spuneti daca mai platesc taxa de poluare .
Cel mai recent răspuns: ovidiu_bnp , utilizator 17:57, 17 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
nu mai platesti nimic,daca autovehicolul a fost achizitionat in leasing la terminarea acestuia titularul a fost obligat sa achite taxa de poluare sau prima inmatriculare
Dar unde pot afla daca a fost platita sau nu taxa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto hacu hacu Am cumaparat un matiz in primavara cu act de vanzare cumparare dar nu l-am imatriculat pana acum intrebarea e eu o sa platesc taxa daca vreau sa-l imatriculez ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism sh utilizator090 utilizator090 Buna ziua, Ma aflu in situatia de a achizitiona un autoturism si mi-ar prinde bine un sfat cat mai curand posibil. Autoturismul a fost cumparat de la ... (vezi toată discuția)
Acte auto in neregula dimamonicaelena dimamonicaelena Buna seara. Am achizitionat o masina second-hand care a fost cumparata prin leasing de o firma.Dupa o perioada de timp administratorul firmei a trecut masina ... (vezi toată discuția)