avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... BO avalaizat in nume propriu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

BO avalaizat in nume propriu

Buna ziua,
intrebarea mea este urmatoarea: daca vrea sa cer BO avalizat si firma respectiva are 2 administratori, va trebui sa-mi semneze amandoi pe bilet? in contractul comercial, reprezentant legal este unul dintre administratori, iar pe BO avalizat mi-a semnat celalt administrator. Se poate accepta biletul?
multumesc
Cel mai recent răspuns: csabex , utilizator 10:44, 18 Ianuarie 2012
BO il semneaza admin. care are specimenul de semnatura in banca.
Este posibil sa aibe amandoi specimen, asa ca se poate.
multumesc.... si de unde pot afala cine are specimen de semnatura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)
Riscuri avalizare bilet la ordin babysee babysee O soc. com. solicita un credit. Printre garantii banca solicita administratorului acesteia si avalizarea unui bilet la ordin. Acest administrator mai este ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin - avalist Salagean  Vasilica Salagean Vasilica Buna ziua O societate a contractat un credit de la banca . Banca a obligat asociatii societatii si pe sotiile acestora sa avalizeze trei bilete la ordin. ... (vezi toată discuția)