avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchidere balcon fara acord asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchidere balcon fara acord asociatie

Adunarea generala a stabilit sa fie de acord cu inchiderea balcoanelor de catre proprietarii care doresc dar intr-un mod uniform, fara a afecta estetica blocului. E vorba de un complex rezidential nou, in sectorul 4.
Am aflat ca saptamana viitoare se va monta un astfel de balcon inchis dar eu ca presedinta nu am semnat nici un acord si ma tem ca nici de la primarie nu au avize.
Ce se poate face in situatia in care unii nu respecta hotarirea adunarii generale si fac de capul lor ce fac?

Multumesc frumos pentru ajutor.
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:26, 23 Septembrie 2010
Puneti in contract chiar aceasta clauza: garantie ca va ramane pe loc la o furtuna de gradul 8....:)
relav_2010 a scris:

Va rog sa-mi dati un sfat: ce clauze trebuie sa fie trecute in contractul de achizitie si montare a lucrarii astfel incat sa fiu sigura ca firma isi va face treaba cu exigenta maxima.

Daca vi se permit suplimentari de clauze,puteti introduce clauza de respectare a normelor tehnice si in caz ca in perioada de garantie ,lucrarea se dovedeste de slaba calitate=cedeaza ,executantul isi asuma obligatia refacerii acesteia,fara alte costuri din partea dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon cu termopan spartacus2012 spartacus2012 Buna seara.As dori sa inchid jumatate din balconul apartamentului meu cu geam de tip termopan.Am nevoie de autorizatie de construire de la primarie ? Va rog ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica,cu fonduri europene.parter de bloc,interzicerea montarii grilajelor in urma execurii lucrarilor. mickym32 mickym32 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc din sectorul 6,la parter.Nu de mult,am fost informati ca vor incepe lucrarile de reabilitare termica.Aceasta lucrare se ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon Mickel Mickel Buna Ziua, Locuiesc intr-un bloc nou construit si asi dori sa imi inchid balconul in termopan iar cei de la asociatia de proprietari spun ca imi trebuie de ... (vezi toată discuția)