avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recuperare masina leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recuperare masina leasing

Buna ziua! Am o masina luata in leasing! Am dat-o la cineva si a preluat leasingul,nu am anuntat firma de leasing dar am facut un antecontract la notariat in care se obliga sa-mi trimita contravaloarea facturilor lunare si eu urmand sa fac plata cu OP.
Problema este ca persoana care a preluat leasingul nu mi-a trimis contravaloarea ratelor pe 4 luni , cum pot sa-mi recuperez masina? persoana nu este din acelasi oras cu mine este din ( Sibiu) .
Cel mai recent răspuns: razvan0101 , utilizator 17:05, 18 Ianuarie 2012
Executarea silita a contractului notarial.
puteti sa-mi dati mai multe detalii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani firma insolventa catalinionita catalinionita Buna Ziua, Va rog daca puteti sa ma lamuriti in urma cu 1 an am preluat ca PFA un contract de subinchiriere de la o firma pentru o masina,aceasta fiind pe ... (vezi toată discuția)
Probleme firma leasing marianacornaciu marianacornaciu Am avut o masina luata in leasing pe care am predat-o firmei de leasing dupa un an jumatate de folosinta si de plata a ratelor dupa 2 ani firma de leasing ... (vezi toată discuția)
Caz penal firma de leasing anovis anovis Buna ziua, Am nevoie de un sfat in ceea ce priveste urmatoarea situatie. In data de 07.05.2009 am luat o masina in leasing. In pe data de ... (vezi toată discuția)