avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Un sfat extrem de util
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Un sfat extrem de util

Am si eu doua intrebari:
1- am un SRL (mentionez ca nu am niciun salariat,cifra de afaceri este destul de mica) si datorita taxelor destul de multe si actelor contabile destule ce sunt necesare pentru continuarea activitatii as vrea sa inchid firma. Ce imi trebuie sa o radiez?
2- este convenabil sa deschid dupa aceea (deoarece am inteles ca pana nu inchid SRL-ul nu pot deschide altceva eu fiind asociat unic ) un I.I . avand ca domeniu de activitate (activitati educativ-recreative ;organizari evenimente) ??
Cel mai recent răspuns: sandu_valentin , utilizator 20:54, 18 Ianuarie 2012
Experienta in domeniu se dovedeste cu diplome, cursuri, atestate .... intr-un cuvant documente justificative care atesta si certifica experienta. Toate aceste documente se depun in copie la dosarul de infiintare a I.I.
Se accepta orice dovada ca aveti experienta in domeniul pe care vreti sa-l activati.
Faceti dovada cu documente, contracte, adeverinte, diplome, ...
Va multumesc din suflet pentru informatiile furnizate! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate comerciala MOROSANUDRAGOS MOROSANUDRAGOS Buna ziua , In anul 2008 am infiintat impreuna cu sotia o societate comerciala dar in anul 2009 am fost nevoiti sa-i suspendam activitatea datorita ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate comerciala Diana1405 Diana1405 Vreau sa inchid o societate a carei activitate a fost suspendata.Ce trebuie sa fac?Ce taxe se platesc?Multumesc (vezi toată discuția)
Proceduri de inchidere a unui s.r.l. TRamona TRamona Buna ziua! Sunt asociat unic al unei firme (SRL) pe care doresc sa o inchid din motive economice. Care sunt pasii de urmat avand in vedere ca si eu ... (vezi toată discuția)