avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit imp pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

imp pe profit

Buna ziua,

Pentru tim IV al anului 2011 depunem D100 la nivelul trim III?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: claudiaP , utilizator 10:05, 20 Ianuarie 2012
@claudiap
Eu cred ca dvs lucrati intr-un program de contabilitate care nu va mai permite sa va intoarceti si sa faceti modificari in luna, odata ce ati inchis-o.Chiar si asa, daca constatati ca aveti diferenta de impozit de plata dupa toate verificarile si ras-verificarile posibile , solicitati firmei de la care ati cumparat programul sa va redeschida luna decembrie.:)
Dar ca idee, ceea ce apartine anului 2011, acolo ramane.:)

Va multumesc mult.
Spre norocul meu pot deschide luna, dar am citit pe un alt forum o inreg de genul 117=441 pt imp datorat pe trim 4 si voiam sa fiu sigura ca e asa.
De fapt acolo se prezenta in trim4 exact ce declari in D 100, adica imp trim III 691=441 suma fiind cea aferenta trim 3 si apoi dupa depunerea D101 reglarea 117=441.
Eu voi face cum ati spus d-voastra, precum si dna Cornelia.
Sa aveti o zi buna si d-voastra si dna Cornelia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D100 ralu_uca ralu_uca Cu privire la modul de depunere al D100 pentru trimestrul IV La nivelul trimestrului III nu am avut de plata impozit pe profit, deci D100 a fost 0. Nu am ... (vezi toată discuția)
Declarare si plata imp. profit 2011 mirelanicola.72 mirelanicola.72 Apelez la bunavointa d-stra de a-mi raspunde la urmatoarele intrebari: 1) Soc A a definitivat exercitiul financiar 2010 la 25.02.2011. A declarat si platit ... (vezi toată discuția)
Nelamurire depunere declaratia 100, trim iv, an 2011 carmelalita carmelalita Daca exercitiul financiar nu se va incheia pana la 25 februarie 2012, cum trebuie depusa decl. 100, pentru trimestrul IV a anului 2011? - cu o suma cel putin ... (vezi toată discuția)