avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozite firme inactive
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozite firme inactive

Intr-un material, d-na Roxana Neagu afirma ca "... firmele inactive au obligatia de a plati orice impozit prevazut de Codul fiscal...". Daca firma este inactiva de la infiintare, care ar fi aceste impozite?
Cel mai recent răspuns: Adi Lungu , utilizator 18:43, 1 Februarie 2012
Din cate stiu aceasta speta se refera la societatile care, desi sunt inactive, au emis facturi altor societati- in cazul acesta firma inactiva plateste impozitul aferent si tva .
Pai, in acest caz, nu ar fi ceva activitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari facturi emise de societati inactive !!! florin_again florin_again Care este raspunderea administratorului unei societati comerciale pentru inregistrarea unor facturi emise de societati inactive in valoare de peste zece mii ... (vezi toată discuția)
Activitate pe firma inactiva stefanl760 stefanl760 buna ziua,o firma declarata inactiva de catre anaf pentru sediu expirat ,mai poate desfasura activitate in continuare?mentionez ca nu indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)
Control finante simonia80 simonia80 Buna ziua.Avem un control de fond de la Adm.finantelor si au gasit in contabilitate facturi fiscale cu date gresite:CUI incorect,J incorect,firme ... (vezi toată discuția)