Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CE se intampla??
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CE se intampla??

Ma poate ajuta cu raspunsul la intrebarea: Ce se intampla dupa expirarea celui an de SOMAj, avand ghinionul ca in anul scurs sa nu gasesc loc de munca??
Cu multumiri anticipate....:(
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 23:51, 22 Ianuarie 2012
Inceteaza plata indemnizatiei de somaj. Ramaneti in evidenta ALOFM ca somer neindemnizat in cautarea unui loc de munca,6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de prevederile legii nr. 76/2002 daca nu sunt somer indemnizat? stelutamaria stelutamaria in urma cu 2 ani mi-am dat demisia de la locul de munca din motive personale, in perioada 2009-2010 nu am lucrat deloc beneficiind si de un curs de formare ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj pentru absolvent facultate 2009 nicolleta68 nicolleta68 Buna ziua! Am lucrat timp de 20 de ani dupa care, contractul de munca s-a incheiat de comun acord cu angajatorul la data de 31.12.2007. Am urmat cursurile ... (vezi toată discuția)
Legea 76/2002 laura lacto laura lacto angajatorul vrea sa angajeze o absolventa 2008 care nu a mai lucrat niciodata, dar are o firma care nu functioneaza, si vrea sa stie dak se poate beneficia d ... (vezi toată discuția)