avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Inaltime constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Inaltime constructie

Buna dimineata.
Care sunt restrictiile care se impun cu privire la inaltimea unei constructii? Viitoarea mea locuinta ar putea avea o inaltime de sapte metri si ceva. Mentionez ca terenul este ingust, are o deschidere de 13 m si am in stanga si dreapta mea ridicate constructii cu un singur nivel.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:10, 20 Ianuarie 2012
Inaltimea permisa a viitoarei constructii(regimul de inaltime) depinde de PUG, noi nu avem de unde sa stim unde construiti dv...
Cereti aceste informatii la serviciul Urbanism din cadrul Primariei.
Faptul ca alaturi sunt locuinte parter, nu inseamna aproape nimic, exista astfel de zone in Bucuresti de exemplu, unde desi sunt astfel de locuinte, alaturi poti construi si P+2.!
Inaltimea constructiei este reglementata prin PUG-ul zonei si de cerinta ca vecinul sa aiba soare cel putin 2 ore/zi in perioada de iarna!(Ordinul MS nr536/1997)
Cititi mai multe pe
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

constructie casa pe teren ingust claudia5555 claudia5555 Buna seara. Detin un teren cu deschidere la strada de 10 m si aproximativ 31 m lungime. Se poate obtine certificat de urbanism pe acest teren? Constructia va ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie marinar_71 marinar_71 Buna ziua! Am achizitionat un teren intravilan cu destinatia curti constructii in Constanta in August 2012. Inainte de achizitionarea terenului am cerut ... (vezi toată discuția)
Restrictie constructie casa cu privire la deschiderea la strada bogdanc13 bogdanc13 Buna ziua, intentionez sa cumpar un teren in Sectorul 6 care are 8.5 m deschidere la strada si 50 m lungime. vreau sa construiesc o casa cu calcan (pe o ... (vezi toată discuția)