avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Societate de telefonie mobila - trage tepe...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Societate de telefonie mobila - trage tepe...

Am ancarcat cartela cosmote cu 3 euro, pe data de 12-03-2010, si am primit un sms care scria : felicitari ai primit 2000 minute an retea valabile 7 zile. Nu am fost deloc surprins din contra am spus ca o firma care se respecta ofera si bonusuri... Am sunat si pe dusmani ca de aveam minute zilnic am apelat *134# sa vad daca mai am credit totul a fost ok! aveam creditul intact adik 3 euro dar astazi surpriza apeland un amic tel. se antrerupe motivul lipsa credit . am apelat *134# si credit zero mentionez ca am consumat cam 300 min . eu am activata optiunea cent pe minut. Aveti grija si cosmote s-a jmecherit!!! (poate va ginditi ca am sunat an alte retele nu! nu am sunat.):stunned:
Cel mai recent răspuns: levigabi , utilizator 17:45, 28 Aprilie 2010
Firmele acestea tin pe cheltuiala abonatilor ,alte mii de persoane din Parlamentul Romaniei si din fel de fel aparate birocratice,astfel ca nu ma mai mira nimic daca platesc cu nu stiu cati Eurocenti in plus pentru ca senatorul "X" sa isi intrebe nevasta daca i-a incalzit"ciorbita"
"Am ancarcat cartela cosmote cu 3 euro, pe data de 12-03-2010, si am primit un sms care scria : felicitari ai primit 2000 minute an retea valabile 7 zile"


trebuia sa aveti prieteni si dusmani mai multi si astfel sa puteti consuma 2000 de min in 7 zile..cred ca tocmai au expirat..
(in plus , la ofertele astea se taxeaza 3 min inceputul de apel)
Nu numai tu ai patito si nu numai la cosmo,un singur lucru: prudenta la cea ce pare prea frumos zi mersi ca nu ai luat o teapa mai mare ,eu sunt abonat la o alta retea si la 2-3 luni imi vine cate un milion plus,fac reclamatie si ei se scuza invocand greseala de calculator ,etc.Deci asta e!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia/parchetul iti incarca gratuit telefonul daca ramai fara sms/minute atunci cand te asculta !? bbb789 bbb789 Am folosit un anumit telefon si o cartela sa vorbesc cu mai multe persoane dubioase.Este chiar posibil sa am un dosar in care sa fiu banuit de ceva. M-am luat ... (vezi toată discuția)
Taxare telefonie pentru apeluri deviate freziuta freziuta Buna! Nu stiu daca ma puteti ajuta cu un raspuns, dar eu am sa va intreb oricum. Pe scurt, uitati problema mea: am un abonament de 4 euro la Orange( 200 ... (vezi toată discuția)
Problema abonament telefonie - oferta prezentata inselator de operator croco_madness croco_madness Va salut cu respect ! Am o problema cu un abonament telefonie. Am cumparat un numar de telefon gold de pe un site de vanzari , totul bine si frumos. Am ... (vezi toată discuția)