avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... descoperire conturi bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

descoperire conturi bancare

Salut
In urma decesului unui unchi fara copii am devenit unul din zece participanti la dezbaterea succesorala.Unii dintre noi banuim ca unchiul a avut bani la banca,dar nu avem dovezi in acest sens.
Putem afla in vreun fel,de la bancile ce au sucursale in sat,daca avea cont deschis .

Cu respect Marian
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 13:09, 21 Ianuarie 2012
Puteti solicita notarului ca dezbate succesiunea sa solicite informatii de la sucursalele bancilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire bani in banca Gracielle Gracielle Se da urmatoarea situatie: A si B sunt frati. A ii lasa mostenire lui B o suma de bani intr-un cont bancar. In acelasi timp A, bolnav fiind, incheie un ... (vezi toată discuția)
Pot solicita băncii un extras de cont al defunctului pe baza declarației de acceptare a moștenirii? Îmi trebuie la dezbaterea succesiunii favex favex Cu o declaratie de acceptare expresa a mostenirii, deci in perioada de optiune succesorala, pot solicita bancii un extras de cont al defunctului de la momentul ... (vezi toată discuția)
Cont bancar persoana decedata mihai3434 mihai3434 Buna ziua Recent a decedat tatal meu si vrem sa facem succesiunea. Fratele meu stia de existenta unui cont bancar. Am inteles ca notarul poate trimite cereri ... (vezi toată discuția)