avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diploma de licenta a Universitatii Spiru Haret
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diploma de licenta a Universitatii Spiru Haret

Am terminat facultatea de Filosofie - Jurnalism id in anul 2008 , in anul 2005 cand am depus o serie de acte pentru inscriere , am adaugat si diploma de bacalaureat in original (aici greseala mea) iar peste o luna , doua am nevoie de ea.ele . Intrebarea mea este : Unde sa ma adresez pentru recuperarea lor ? Cat timp ar putea dura pana sa le primesc ? Daca trebuie sa fac o plata si cat ar fi ea (aici ma refer la diploma de licenta)? Sunt departe de Romania , nu am habar nici daca diploma de licenta se mai elibereaza , ma refer aici la problema pe care au avut-o cei de la universitate in legatura cu eliberarea diplomelor , scandalurile cu Ecaterina Andronescu , etc . Precizez ca sunt in strainatate , si as vrea sa ma deplasez in tara , insa timpul de sedere este foarte scurt . O ultima intrebare ... Sa zicem ca pot obtine diploma de licenta:D si o traduc intr-o limba straina .... e valabila pentru angajare in UE ?
Cel mai recent răspuns: nico_andre , utilizator 20:32, 31 Ianuarie 2012
Serviciul acte studii-Universitatea Spiru Haret

Str. Nicolae Iorga, nr. 34-36, Sector 1, Bucuresti; tel: 021-650.00.44 ; 021-650.00.29

Puncte de reper: Staţia de metrou Piata Romană - din intersecţia din Piaţa Romană mergeţi pe Bulevardul Dacia spre Calea Victoriei pe lângă Hotel Duke şi a II-a stradă pe partea dreaptă este Str. Nicolae Iorga iar prima cladire pe partea stângă este sediul Serviciului Acte De Studii (vis a vis de Direcţia Paşapoarte) Vezi harta.
Poate oferi informaţii privind:

1. dosarele cu actele absolvenţiilor licenţiaţi ai Universităţii "Spiru Haret" din anii 2003 - până în prezent;
2. certificate D.P.P.D se eliberează în funcţie de primirea foii matricole de la Departamentul de Pregătire a Personalului Didactic;
3. eliberarea diplomelor în regim de urgenţă se face cu aprobarea cererii din partea rectorului Universităţii - durata emiterii diplomei este de 15 zile lucrătoare din momentul sosirii dosarului (complet, cu cererea aprobată) la Serviciul Acte de Studii.

Eliberarea diplomelor se face:

1. personal pe bază de buletin sau paşaport valabil;
2. cu procură notarială şi buletin sau paşaport valabil al persoanei care este împuternicită.

ªef serviciu Acte de Studii: G. Atanasiu
Daca facultatea era acreditata in perioada realizarii studiilor, puteti sa obtineti diploma de licenta care este recunoscuta in UE.
Da era acreditata . Multumesc .
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc , detaliile tale imi sunt de mare folos !:)

Alte discuții în legătură

Diplomele de licenta eliberate de universitatea "spiru haret" educatoarea educatoarea Scandalul la zi intre licentiatii Universitatii \"Spiru Haret\" si aceasta universitate, MECTS si Universitatea \"Spiru Haret\" referitor la nerecunoasterea ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)