avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... exercitarea de drepturi doar de catre unul dintre ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

exercitarea de drepturi doar de catre unul dintre parinti

#-o in urma divortului fetita a fost incredintata tatalui si baiatul mamei.fetita a stat la tatal ei 5 ani apoi a venit la mama pentru ca tatal ei nu a avut grija de ea o loveasi o ameninta ca daca vine la mine o omoara.fetita a suferit foarte mult in acesti ani cat a stat la tatal ei.am deschis proces de reancredintare fetita in prezent este cu fratiorul ei si sunt foarte fericiti.eu muncesc in strainatate si vreau sa aduc copii cu mine sa mearga la scoala si sa fim toti trei fericiti si fara sa le fie frica de amenintarile tatalui.precizez ca tatal este un consumator inrait de bauturi alcolice traieste din pensia parintilor lui care ii loveste cand nu i da bani de baut eu am depus toate dovezile la dosar.dar daca poate cineva sa-mi spuna ce sanse am sa pot castiga procesul si sa pot lua copii cu mine fara sa fie nevoie de semnatura tatalui.care sigur nu este de acord.va multumesc
Cel mai recent răspuns: codreamaria , utilizator 23:42, 23 Ianuarie 2012
sanse aveti foarte mari sa vi se incredinteze minorul, dar pentru ca sa puteti lua copiii in afara tarii fara acordul tatalui trebuie sa cereti decaderea tatalui din drepturile parintesti. chiar daca copiii va sunt incredintati asta nu inseamna ca puteti face ce vreti, potrivit legi tatal va avea in continuare drepturi si obligatii parintesti.
va multumesc pt raspuns.am dovezile necesare pt a putea fi decazut de la drepturile parintesti
pe care leam depus la dosar.sper sa reusesc oricum nul intereseaza de soarta copiilor eu singura intretin copiii tatal nu contribuie cu nimic nici cu bani nici sa viziteze copiii.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decadere drepturi parintesti codreamaria codreamaria daca tatal este consumator inrait de bauturi alcolice si este agresiv fata de copii nu are de munca si nu viziteaza copiii nu contribuie cu nimic pentru ... (vezi toată discuția)
Despre schimbarea numelui Lorry13 Lorry13 Sunt divortata de 8 ani, copii mi-au fost incredintati mie, apoi am avut un alt proces de reancredintare, care l-am castigat dar in aceeasta sentinta nu mai ... (vezi toată discuția)
Custodia incredintata bunicilor dupa decesul mamei divortate RaalManitiu RaalManitiu Buna Ziua, Solicit sfatul Dumeavoastra in urmatoare problema. Sunt mama divortata a 2-a minore. Dupa divort copiii mi-au fost incredintati iar tatal are ... (vezi toată discuția)