avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... eliberare adeverinta buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

eliberare adeverinta buletin

Buna ziua,este legal ca primarul sa nu dea adeverinta de buletin daca ai datorii la bugetul local?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bep , utilizator 08:42, 5 Februarie 2012
Cred ca nu este legal, dar se procedeaza asa.... Faceti cerere in scris, specificati la ce va trebuie respectivul document si vedeti ce va raspunde.
Categoric nu este legal. Primarul se gandeste mai mult la completarea bugetului local prin colectarea de cat mai multe taxe si impozite, fara a pune in primul rand intrarea in legalitate a cetatenilor sai. Explicatii primarului cum ca se apropie alegerile si nu-l veti putea vota cu un act de identitate expirat.
Punct ochit, punct lovit. In apropierea alegerilor vor fi tot felul de binevoitori care vor dori sa-i ajute pe cei cu actele expirate sa intre in legalitate. Recomand tuturor sa profite de acest lucru pentru a-si rezolva problemele legate de actele de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Act de identitate expirat și dreptul de a vota vo87yh1c0 vo87yh1c0 Constituția României zice la art. 36 că: (1) Cetăţenii au drept de vot de la vârsta de 18 ani, împliniţi până în ziua alegerilor inclusiv. (2) Nu ... (vezi toată discuția)
Depunere candidatura consilier local florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Dacă o persoană dorește să depună candidatură pentru funcția de consilier local, cum se procedează cu semnăturile? Există formulare ... (vezi toată discuția)