avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Srl in pfa sau individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Srl in pfa sau individuala

Ce ar trebui sa fac sa transcriu o firma din srl in pfa sau intreprindere individuala?
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2012
melcsy, utilizator
Cel mai recent răspuns: melcsy , utilizator 12:22, 23 Ianuarie 2012
Nimic, pentru ca nu se poate.
cum nu se poate? unde este reglementat ca nu se poate? va rog sa-mi dati un raspuns mai clar

sau atunci ca sa inchid firma si sa iau toate procedurile de la inceput pentru un pfa sau intreprindere individuala. care este mai avantajos, activitatea de baza ar fi restaurant

EDITAT: copiat textul mesajului consecutiv
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2012
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare srl si infintare intreprindere individuala ana & maria ana & maria as vrea sa deschid o intreprindere individuala dar nu prea stiu cu ce se maninca. am citit oug 44/2008 dar nu prea sunt lamurita - o intr.individuala poate ... (vezi toată discuția)
Srl vs pfa ! PaulBogdan PaulBogdan Buna ziua - detin un SRL cu doua magazine de imbracaminte/incaltaminte, un angajat +patronul. Am o linie de credit in desfasurare ( ipoteca pe casa) si un ... (vezi toată discuția)
Denumire ii Kellynda Kellynda Buna ziua! Intrebarea mea ar fi: Pe langa denumirea Intreprinderii Individuale + numele meu pot alege si un alt nume pentru reclama? (de exemplu ca si la ... (vezi toată discuția)