avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suplinitor calificat în învãțãmânt
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suplinitor calificat în învãțãmânt

Sunt suplinitor calificat în învățământ, debutant, în primul an de activitate, cu contract de muncă pe perioadă determinată până la 31 august 2012.
Pentru prelungirea contractului ca și cadru didactic trebuie sa fac cerere pentru prelungire sau la constituirea catedrelor de către șefii de catedră se hotărăște dacă-mi mai prelungesc contractul cu încă un an sau nu?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Perspective , utilizator 14:56, 23 Ianuarie 2012
Inainte de incheierea perioadei contractuale trebuie sa discutati cu directiunea si colegii de catedra pentru a vedea daca exista destule ore pentru constituirea unei norme didactice pentru dumneavoastra in anul scolar urmator. In cazul in care exista suficiente ore puteti ramane in scoala respectiva pe baza de continuitate si se va incheia un nou contract de munca incepand cu data de 1 septembrie 2011 pana la 31 august 2013.
Daca nu exista ore suficiente pentru a avea norma didactica in aceeasi scoala va trebui sa va prezentati din nou la concursul de titularizare organizat in conformitate cu legea invatamantului. In urma sustinerii concursului veti putea obtine un post de profesor titular sau unul de profesor suplinitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titularizare la nivelul scolii Albert35 Albert35 Supun atentiei dumneavoastra problema tutularizarii la nivelul unitatii de invatamant... Sunt profesor de informatica cu o vechime efectiva in invatamant ... (vezi toată discuția)
Retroactivare,ultraactivare? arhontele arhontele In momentul de fata in invatamant exista 2 tipuri de titulari; 1. Cu diploma de licenta \"acreditata\"; 2. Fara diploma de licenta \"acreditata\"; Acum ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)