Am cumparat un pamant si am facut la notar un antecontract , am dat un avans. in antecontract este un termen de 6 luni pentru ca proprietarul (vanzatorul) sa-si faca actele de intabulare , respectiv succesiune el fiind unicul mostenitor, iar eu sa-i dau diferenta de bani( avansul a fost de 75 % din valoarea terenului ) . Problema mea este ca in acest timp adica la doua luni dupa incheierea antecontractului vanzatorul a decedat si actele nu s-au mai facut. Ce trebuie sa fac?
Vanzatorul are copii dar au domiciliul in afara tarii . va rog sa ma ajutati cu un sfat.
e bine sa angajati un avocat care sa se ocupe de cazul dumneavoastra, sa ii gaseasca pe mostenitori, si sa ii convinga pe acestia sa va instraineze...in acest sens nu aveti de pierdut termenul de 6 luni si nici banii...(care se vor recupera mai greu daca nu se ajunge la o intelegere...)
Dreptul la actiune
emy114
In anul 1996 parintii mei au cumparat o casa, incheind la notar un antecontract in care se prevedea obligatia partilor de a perfecta tranzactia in termen de 2 ... (vezi toată discuția)