avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Scoaterea copilului, din tara, de catre parintele ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Scoaterea copilului, din tara, de catre parintele caruia i-a fost incredintat

Buna seara!
Am divortat anul trecut si fetita, in varsta de 9 ani a ramas in custodia mea. Pot pleca cu ea, in excursie, in strainatate, fara acordul tatalui ei?
Si pot pleca definitiv, cu fetita in Ungaria, Austria, fara acordul tatalui ei, daca ma casatoresc acolo cu un cetatean maghiar, dar de origine romana?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:23, 28 Ianuarie 2012
Va multumesc pentru raspuns si va doresc o seara cat mai frumoasa.
Si eu va multumesc, asemenea si dvs!:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare strainatate fara acordul tatalui ADRIENUTA ADRIENUTA As vrea sa stiu daca pentru a pleca in strainatate cu copilul, fiind divortata si avand o sentinta definitiva si irevocabila prin care copilul imi este ... (vezi toată discuția)
Trecerea frontierei a unui minor insotit doar de un parinte Geanina-Irina Geanina-Irina Buna ziua.Am o fetita de 6 ani si doresc sa o iau cu mine in Italia dar:e trecuta pe numele tatalui,nu am fost casatoriti legal niciodata,nu l-am dat pt pensia ... (vezi toată discuția)
Iesirea din tara a copilului minor HorynaGabriela HorynaGabriela Am un copil de 6 ani rezultat dintr-o relatie de concubinaj in anul 2008 printr o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila mi sa incredintat minorul ... (vezi toată discuția)