avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

as avea doua probleme; sora mea a divortat an luna noiembrie 2011sentinta judecatoreasca stabileste:ca fostul sot sa plateasca pensia alimentara pt fica loran cuantum de 20%din venit de la data 20mai 2011 dar el a platit o singura data in decembrie 2011 200 de lei Ce nu anteleg eu cine calculeaza cei 20% el si a doua problema:pensia alimentara din luna mai pana in decembrie nu este obligatde lege sa o plateasca -cum si cand?
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2012
dorin_49, utilizator
Cel mai recent răspuns: dorin_49 , utilizator 20:56, 24 Ianuarie 2012
Aveti doua variante:

1.Sora dvs.sa se adreseze cu cerere de executare silita unui executor judecatoresc;

2.Sa depuna plangere penala la politie impotriva fostului sot pentru comiterea infractiunii de ''abandon de familie''.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara popescu  maria popescu maria Ma numesc Popescu Maria sunt divortata de 7 ani am doi copii minori in intretinere ,in urma divortului instanta a hotarat ca pensie alimentara sa primesc 65 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara NELUCRACIUN NELUCRACIUN Fica mea a divortat si sta cu fica ei in alta locuinta.La divort s-a stabilit cuantumul pensiei pt fetita in valoare de 600 lei pe care instanta a hotarat ... (vezi toată discuția)
Cine imi plateste pensia alimentara pt minor? andd andd buna seara,am o intrebare daca ma poate lamuri cineva.am divortat anul trecut in august desi am iregistrat cererea de divort din 2010,sotul meu a fost obligat ... (vezi toată discuția)