BUNA.Am fost trimisa in judecata ptr infractiunile prevazute de art.180 alin.1 si art.321 alin.1 cod penal.IN URMA SENTINTEI AM FOST CONDAMNATA ASTFEL
art.180 alin.1 c.p. cu aplicarea art. 320/1 alin.7 c.p. condamnă pe inculpata la 2 luni închisoare. În baza art.321 alin.1 c.p. cu aplicarea art.320/1 alin.7c.p.p. condamnă pe inculpata la 3 ani şi 4 luni închisoare. În baza art.33-34 c.p. inculpata va executa pedeapsa cea mai grea, respectiv 3 ani şi 4 luni închisoare mi ea dat cu executare de cand RAMANME DEFINITIVA SI IREVOCABILA.
AM FACUT RECURS SI ACUM ASTEPT SA VAD TERMENU.VA ROR SA-MI SPUNE-TI CE SANSE SUNT SA SCAP CU SUSPENDARE?????DOSAR NR.4264/116/2011.VA MULTUMESC:sorry:sorry::sorry:
:offtopic: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule. Multumesc.
Raspunsul este greu sa-l aflati acum de pe internet. Numai consultand dosarul in cauza se poate rezolva ceva.
Ar trebui sa luati legatura si cu alti avocati care sa studieze dosarul si sa va spuna cam ce ar trebui facut acolo.
In principiu fata de infractiunile care au fost retinute ati putea primi cu suspendare, dar privind situatia in ansamblu, asa cum am mai spus, este mult mai complicat.
Pedepsele la care v-ati referit au fost aplicate ca urmare a administrarii unor probatorii , care printre altele , dovedesc participatia dvs la savarsirea faptelor deduse judecatii , starea de fapt , avand in vedere , eventuale antecedente penale si atitudinea dvs in timpul urmaririi penale si a cercetarii judecatoresti.
Ati mai fost condamnata anterior ?
Arestare sau nu?
frusin
Va rog sa ma ajutati si pe mine ptr. a intelege daca vrunul din ei au inchisoare sau toti sant cu suspendare.Solutie: Dec.963/Admite recursul declarat de ... (vezi toată discuția)