BUNA.Am fost trimisa in judecata ptr infractiunile prevazute de art.180 alin.1 si art.321 alin.1 cod penal.IN URMA SENTINTEI AM FOST CONDAMNATA ASTFEL
art.180 alin.1 c.p. cu aplicarea art. 320/1 alin.7 c.p. condamnă pe inculpata la 2 luni închisoare. În baza art.321 alin.1 c.p. cu aplicarea art.320/1 alin.7c.p.p. condamnă pe inculpata la 3 ani şi 4 luni închisoare. În baza art.33-34 c.p. inculpata va executa pedeapsa cea mai grea, respectiv 3 ani şi 4 luni închisoare mi ea dat cu executare de cand RAMANME DEFINITIVA SI IREVOCABILA.
AM FACUT RECURS SI ACUM ASTEPT SA VAD TERMENU.VA ROR SA-MI SPUNE-TI CE SANSE SUNT SA SCAP CU SUSPENDARE?????DOSAR NR.4264/116/2011.VA MULTUMESC:sorry:sorry::sorry:
Asta in mod sigur nu se va intampla.Dar poate primi o pedeapsa mai mica decat o are acum.Desi cunosc cazuri de LCM care nu au luat mai mult de 4 ani si chiar unii au luat cu suspendare.Urmatoru termen il am la C.A. BUCURESTI pe 29.02.2012.Sa vedem ce sanse sunt si la el si la mine.
În respectivele cazuri în mod cert s-au reținut circumstanțe atenuante, contează foarte mult modalitățile în care a fost săvârșită infracțiunea, mobilul, atitudinea înainte și după săvârșirea faptei, etc
De exemplu și eu cunosc caz de LCM care a primit cu suspendare, dar la respectivul situația a fost în felul următor:
„Noaptea la ieșirea dintr-un club un tânăr cu mințile aburite de alcool se lega de toată lumea și se împingea, adresând cuvinte mai puțin frumoase, inculpatul/condamnatul încearcă să-l potolească și ulterior, după ce fusese împins și înjurat îi aplică o lovitură în zona feței cu pumnul, victima se dezechilibrează și cade lovindu-se la cap...Condamnatul nostru sună după salvare, se preocupă de acordarea primului ajutor, recunoaște fapta și colaborează cu poliția, regretă fapta comisă, după două săptămâni de coma victima moare” În cazul de mai sus Instanța a reținut mai multe circumstanțe atenuante, în schimb în cazul dvs. probabil tot „detalii” legate de aspectele sus amintite au dus la individualizarea faptei și acordarea pedepsei închisorii orientată spre maxim.
Fără a vedea probele din dosar nimeni nu vă poate da un răspuns pertinent. Singurul sfat pe care vi-l dau e să va angajați un avocat bun, poate scăpați într-un fel sau altul de executare.
Arestare sau nu?
frusin
Va rog sa ma ajutati si pe mine ptr. a intelege daca vrunul din ei au inchisoare sau toti sant cu suspendare.Solutie: Dec.963/Admite recursul declarat de ... (vezi toată discuția)