avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare din imobil proprietatea parintilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare din imobil proprietatea parintilor

eu impreuna cu sotul si copilul nostru (de 1 an si 6 luni) locuim in apartamentul proprietatea socrilor mei.soacra mea ameninta ca ne da afara si ca avem termen sa parasim locuinta.mentionez ca e pensionata pe caz de boala(psihica) avand gradul III.poate intr-adevar sa ne evacueze doar ca vrea ea? i se iau in considerare cererile daca are grad de handicap?ce mijloace legale poate avea?multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adyna2006 , utilizator 16:33, 5 Februarie 2012
in cazul in care ne scoate lucrurile din imobil fara existenta vreunei decizii de evacuare,noi ce putem face(legal)?
Plangere penala pt. tulburare de posesie
Residenta voastra e trecuta pe adresa ei??
adresa din buletinul meu si-al sotului este aceeasi cu a ei,a fost facuta cu acordul ei si-al socrului meu. mentionez ca nu e singura proprietara,ci sunt ambii socri proprietari.socrul nu e de acord cu evacuarea.in acest caz poate avea succes daca deschide proces de evacuare?suntem amenintati ca o sa platim noi cheltuielile de judecata(in urma procesului).daca copilul nostru este minor,putem fi aruncati in strada?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract chirie expirat - chiriasul refuza sa paraseasca imobilul. edward_zone edward_zone Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Eu, persoana fizica, am inchiriat catre o persoana juridica un spatiu comercial. Chiriasul a uitat de 3 luni sa ... (vezi toată discuția)
Parasirea de domiciliu ContSters60887 ContSters60887 buna seara numele meu este ela...am introdus actiunea de divort si as vrea ca sotul meu sa paraseasca locuinta...cum ma poate afecta pe mine lucrul asta??? ... (vezi toată discuția)
Evacuare avand un copil minor Adyna2006 Adyna2006 locuiesc impreuna cu sotul si un copil minor in casa proprietatea socrilor.soacra ne ameninta cu evacuarea (socrul meu nu este de acord cu ea),insa nu i-am ... (vezi toată discuția)