avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca panificatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca panificatie

buna ziua,
am nevoie de contractul colectiv de munca la nivel de ramura in domeniul panificatiei. ma poate ajuta cineva? va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 25 Ianuarie 2012
Se poate sa fie aplicabil Contractul colectiv de muncă unic la nivelul ramurii industriei alimentare, a băuturilor şi tutunului care este valabil pana la data de 13.01.2015
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca pentru ramura industriei alimentare handaricimarin handaricimarin poate cineva sa imi dea nr.contractului colectiv de munca valabil pentru ramura industriei alimentare?este necesara incheierea unui contract colectiv de munca ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii not4u not4u buna seara sa spunem ca sunt la firma X care are codul caen 1039 si urmeaza sa faca disponibilizare colectiva in viitorul apropiat , intrebarea este cate ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel de ramura simona.elisa simona.elisa Buna ziua , lucrez la o fabrica ce se ocupa cu fabricarea produselor lactate si a branzaturilor? este cumva un contract colectiv la nivel de ramura pentru ... (vezi toată discuția)