avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii incadrare bibliotecar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

incadrare bibliotecar

Buna ziua,

Lucrea la o scoala 1/2 bibliotecar si 1/2 informatician.

Am terminat ciclul Bologna I Informatica si un curs postuniversitar de biblioteconomie la UBB cluj de un an (doua semestre).

Intrebare: Cum ar trebui sa fiu incadrat pe norma de bibliotecar cu S sau SSD.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 16:46, 26 Ianuarie 2012
In cf. cu Regulamentul din 7 octombrie 2011 de organizare si functionare a bibliotecilor scolare si a centrelor de documentare si informare ,Publicat in Monitorul Oficial 757 din 27 octombrie

Art. 60. - Conditiile de ocupare a functiei didactice auxiliare de bibliotecar scolar sunt cele prevazute de art. 250 lit. a) din Legea educatiei nationale nr. 1/2011,

ART. 250Legea 1/2011:

Pentru ocuparea funcţiilor didactice auxiliare trebuie îndeplinite următoarele condiţii de studii:
a) pentru funcţia de bibliotecar, de documentarist şi de redactor - absolvirea, cu examen de diplomă, a unei instituţii de învăţământ, secţia de biblioteconomie, sau a altor instituţii de învăţământ ai căror absolvenţi au studiat în timpul şcolarizării disciplinele de profil din domeniul biblioteconomiei; pot ocupa funcţia de bibliotecar, de documentarist sau de redactor şi absolvenţi ai învăţământului postliceal sau liceal cu diplomă în domeniu/absolvirea cu examen de diplomă a unei instituţii de învăţământ, secţia de biblioteconomie, sau a altor instituţii de învăţământ ai căror absolvenţi au studiat în timpul şcolarizării disciplinele de profil din domeniul biblioteconomiei; pot ocupa funcţia de bibliotecar, de documentarist sau de redactor şi alţi absolvenţi ai învăţământului superior, postliceal sau liceal cu diplomă, pe perioadă determinată,dacă au urmat un curs de iniţiere în domeniu;

Fiind absolvent de invatamant superior si avand acel curs postuniversitar in domeniu,puteti fi incadrat bibliotecar cu st. superioare,dar doar pt. o perioada determinata.
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! dacă am studii postuniversitare de biblioteconomie ... Onela maria Onela maria Bună ziua! Dacă am studii postuniversitare de biblioteconomie postul meu de bibliotecar cu studii medii poate sa fie transformat în bibliotecar cu studii ... (vezi toată discuția)
Cum se incadreaza in invatamant un bibliotecar? corina78 corina78 Vă rog să mă ajutaţi în clarificarea unui aspect legat de încadrarea unui bibliotecar. Se poate încadra pe postul de bibliotecar SSD un absolvent al ... (vezi toată discuția)
Bibliotecar David-Andrei David-Andrei Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea situatie: -o persoana absolventa a Facultatii de Litere (licenta+masterat) urmeaza un ... (vezi toată discuția)