avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salar minim de incadrare studii superioare???????
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salar minim de incadrare studii superioare???????

Prima intrebare ar fi : care este salariul minim de incadrare pt cei cu studii superioare mai exact pt o persoana care se angajeaza pe functia de CONSILIER/EXPERT/INSPECTOR/REFERENT/ECONOMIST ÎN COMERŢ ªI MARKETING????
A doua intrebare ar fi : daca am angajati cu studii superioare si au salariul brut de 1361 Ron , de la 01.01.2012 ar trebui sa le maresc salariile la 1400 conform Hotararii de guvern 1225/2011, si marirea ar trebui sa fie facuta printr-o decizie? daca da ce fel de decizie? este un model anume?
Cel mai recent răspuns: razvan0101 , utilizator 14:39, 26 Ianuarie 2012
1. 700 lei, daca nu exista o prevedere contrara in CCM sau RI
2. Coeficientii de ierarhizare nu mai sunt obligatorii.
De un an de zile nu mai avem indici de ierarhizare care fusesera introdusi in vechiul contract colectiv de munca la nivel national actualmente denuntat-expirat-clasat.
In situatia in care institutia (societatea) are acesti indici in Regulamentul intern, sau e semnatara unui contract colectiv la nuvel de unitate, ramura, sector de activitate care prevad indici de ierarhizare atunci in folositi. Hg la care faceti referire stabileste doar salariul minim brut garantat, nereferindu-se sub nicio forma la indici sau studii.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim de la 01.01.2012 nebunica nebunica daca incepand cu 01.01.2012 sal min este de 700 ron, pentru salariatii cu studii superioare sal min devine 1400???? intreb pentru ca exista varinate care ... (vezi toată discuția)
Salariul minim de la 1 februarie cessyghe cessyghe Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti daca acest lucru implica obligatoriu si marirea salariului de incadrare la privat pentru studii superioare? (vezi toată discuția)