ilonaiorga 
	    	Utilizator

ilonaiorga 
	    	Utilizator	    

ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

ilonaiorga 
	    	Utilizator

ilonaiorga 
	    	Utilizator	    

ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

ContSters42179, utilizator
 ContSters42179, utilizator 	
			 RamonaTache	                   

Printr-o decizie a conducerii s-a decis desfiintarea unui post si va trebui emisa decizie de incetare a CIM pentru salariatul care ocupa acel post. Care sunt ... (vezi toată discuția)
	                    RamonaTache	                   

Printr-o decizie a conducerii s-a decis desfiintarea unui post si va trebui emisa decizie de incetare a CIM pentru salariatul care ocupa acel post. Care sunt ... (vezi toată discuția)

vikipatru	                   

As avea nevoie de un sfat, va rog!
Mi-a fost comunicata instiintarea, ca conform deciziei 100 din data 01/10/2008 postul meu urmeaza a fi desfiintat si ... (vezi toată discuția)
	                    vikipatru	                   

As avea nevoie de un sfat, va rog!
Mi-a fost comunicata instiintarea, ca conform deciziei 100 din data 01/10/2008 postul meu urmeaza a fi desfiintat si ... (vezi toată discuția)

cristina69	                   

Buna ziua. V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele:
Un fost angajat (care a fost concediat in timp ce se afla in incapacitate temporara ... (vezi toată discuția)
	                    cristina69	                   

Buna ziua. V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele:
Un fost angajat (care a fost concediat in timp ce se afla in incapacitate temporara ... (vezi toată discuția)