avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce lege incalca chiriasa prostituata?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce lege incalca chiriasa prostituata?

O chiriasa vedeta xxx are tupeul sa se duca la usile oamenilor din bloc sa ceara semnaturi pentru a se organiza adunarea generala a membrilor asociatiei de proprietari, influenteaza oamenii, ea nedeclinindu-si calitatea de chiriasa.
Am cerut sa prezinte actul de proprietate prin care ar avea dreptul sa faca asta, in calitate de proprietara, nu de membra de asociatie si ea a spus ca are de la proprietara apt. in care sta o procura pentru probleme administrative. Desigur ca asta nu inseamna sa se bage in activitati ce tin de asociatie dar ea are mintea ingusta, nu intelege diferenta insa se pricepe la porcarii de acest gen. Femeia despre care ea spune ca i-a dat procura nu a prezentat nici ea act de proprietate la asociatie deci si ea e zero pentru asociatie.
Ce lege incalca va rog chiriasa care se da membra de asociatie si actioneaza ca atare fara ca sa fie proprietara sau membra a asociatiei noastre?
M-am gindit la fals si uz de fals dar nu sunt sigur.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 09:57, 29 Ianuarie 2012
Dar nu asta era subiectul meu, stiu mai bine ce am de facut, multumesc. Ce lege incalca cineva care foloseste in interes propriu o hirtie pe care scrie ceva neadevarat?
Se foloseste de o calitate pe care altcineva ar avea-o dar nu e demonstrata.
Tot mai sper la un raspun, multumesc.
Putem vorbi posibil de fals in acte si uz de acte false dar nu aveti de unde sti daca este asa sau nu. Oricum, nu s-a folosit de acest act pana în acest moment, din cate inteleg.
ba da, s-a mai folosit si in trecut, a venit nechemata la adunari generale si avea tupeul sa vrea sa voteze...cind va zic ca sunt periculoase nu ma credeti...
le-am cerut in 3 zile sa dovedeasca caltatea de proprietare... si ca nu au nici un drept sa actioneze ca membre de asociatie cind nu sunt
Si de unde stiti ca sunt false? Simplul fapt ca refuza sa va arate dvs. contractul nu inseamna ca nu sunt. Prezumtia de nevinovatie pana la proba contrarie.
Domnule avocat, nu trebuie sa-mi arate mie, trebuia la dobindirea proprietatii, acum 4 ani, sa prezinte contract de vanzare cumparare. Sunt false pentru ca stiu ca intre timp acele apartamente au fost vindute altcuiva, stiu de la cei care au locuit in ele.
Ma opresc aici cu raspunsurile la tot ce nu e referitor la intrebarea mea, nu am timp de polemici fara rost.
Am adresat o intrebare si se divagheaza mult, fara sens. Daca nu as fi scris cuvintul prostituata, poate as fi primit raspunsuri mai serioase?
De prezentat actele vad ca nu au de gind si eu trebuie sa opresc folosirea fara drept a calitatii de proprietar in blocul nostru, nu credeti? Maine poimaine si dvs. veniti si spuneti ca sunteti proprietar si ca aveti drepturi la noi in bloc, nu e chiar asa.
Legea spune ceva, da? A fost incalcata? A fost. Atunci ce mai negociem??? Ca o fi, ca o pati. Clar e ca acum doua femei nu demonstreaza calitatea de proprietar si in schimb semneaza documente ca si cum ar fi. Daca nici asta nu e ilegal, atunci ce sa mai vorbim?
Lucrurile merg prost in Romania pentru ca cei care trebuie sa aplice corect legile interpreteaza prin propria gindire si educatie in loc sa se tina de litera legii.
Unde in alta tara mai stai la taclale cu politia cind vor sa te amendeze?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocator ședința adunarea generală a proprietarilor Dragos248 Dragos248 Buna ziua, convocatorul ședinței de adunare generală a proprietarilor a fost transmis via mediu informare Watap, pe grupul blocului din asociația de ... (vezi toată discuția)
Membru sau nu al asociatiei? AndreiMusat30 AndreiMusat30 Buna seara, In primul rand imi cer scuze daca s-a mai intrebat deja, am cautat dar nu am gasit nimic asemanator. Acum 1 an de zile am cumparat un apartament ... (vezi toată discuția)
Convocare adunare generala Bogdan_86 Bogdan_86 Buna ziua, In vederea convocarii proprietarilor la AG, daca intr-un imobil locuiesc chiriasi, acestia pot semna pe tabelul convocator? La sedinta, pot veni ... (vezi toată discuția)