avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere abuziva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere abuziva

Buna seara, am si eu o problema si am nevoie urgenta de ajutorul dumneavoastra. Am fost anuntat verbal de seful meu ca urmeaza a fi dat afara, iar calea ar fi demisia(de preferat) sau desfiintarea postului. Problema mea o reprezinta faptul ca in punctul de lucru unde operez mai sunt 10 posturi ca al meu, iar ca realizare am fost mereu in primii doi..lntrebarea mea este .....in momentul in care se decide desfiintarea unui post din mai multe posturi nu ar trebui sa se tina cont de realizari? iar in cazul in care directorul merge mai departe cu concedierea exista vreun temei legal prin care ii pot da in judecata?....multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: patricia84 , utilizator 08:17, 1 Februarie 2012
dumneavoastra considerati ca as avea o sansa de castig in instanta tinand cont ca nu am abateri grave si nici repetate si am fost mereu un angajat constiincios
Parerea mea este ca aveti sanse de castig ... depinde foarte mult si de probatoriu administrat in fata instantei de judecata ...
Bună dimineata, revin cu aceiași problema doar ca in aceste zile am incercat o reconciliere care a es™uat... In acest timp nu am avut voie sa mă prezint la serviciu urmand ca panaƒ la mijlocul lunii februarie sa fiu in preaviz. Mentionez ca nu am primit nici o instiintare scrisa ci doar verbala si nici nu am de gând să îmi semnez demisia... Ce mă sfătuiți sa fac?
:(
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2012
patricia84, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva eu1984 eu1984 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce inseamna concediere colectiva si daca se pot obtine salarii compensatorii in urma unei concedieri colective si cum poti ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu concediere art 65, alin 1 Gabrielle2 Gabrielle2 Buna seara, Astazi am primit decizia de incetare a contractului de munca pe perioada nedeterminata cu aer 65, alin 1 ca urmare a dificultatilor economice ( ... (vezi toată discuția)
Contestatie concediere din motive ce nu tin de persoana angajatului denisa88 denisa88 Buna seara, Am cateva intrebari si v-as fi recunoscatoare daca as primi un raspuns cat mai detaliat.O sa redactez intocmai foaia pe care am primit-o,fara a ... (vezi toată discuția)