avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa inmatriculare

am achizitionat o masina in mai 2011 pe care am si inmatriculat-o.masina este din 2006,revamduta in 2008 dupa care am luat-o eu in 2011.vreau sa stiu daca la o noua vanzare va trebui sa platim taxa de mediu sau cum se numeste acum.eu nu am platit nimic in 2011 pentru ca masina era inmatriculata in romania.rog un raspuns pe aceasta tema,ca daca voi fi nevoit sa platesc o taxa la revanzare mai bine mi-o vand anul asta cat este suspendata taxa!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:19, 29 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Pana la momentul actual nu a intrat in vigoare nici un fel de suspendare a platii taxei. Exista o propunere initiata de ministrul mediului pentru suspendarea taxei in cazul primei transcrieri a dreptului de proprietate, deci nu se suspenda toata legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre noua lege privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule ? Roland Mindrila Roland Mindrila Legea privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule a fost adoptata, potrivit biroului de presa al Camerei Deputatilor, cu 213 de voturi ... (vezi toată discuția)
Taxa auto neclaritate !! gicapxo gicapxo buna seara am o nelamurie,am avut recent o masina inscrisa pe mine,am vanduto e si radiata de pe numele meu,eu fiind al treile beneficiar,eu am incris masina ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2008 bogdan1485 bogdan1485 Buna seara. Am platit taxa auto pentru un autoturism achizitionat din Germania in data de 12.02,2008. Se mai poate recupera aceasta taxa? (vezi toată discuția)