avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... REZILIERE CONTRACT
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

REZILIERE CONTRACT

Am o nelamurire: un furnizor a reziliat contractul cu noi pe motiv ca a fost incheiat pe perioada determinata si a ajuns la termenul scadent. In acelasi timp noi mai avem de platit catre ei o restanta. Suma nu este mare si o putem plati. Noi dorim sa continuam colaborarea. Ei ne-au informat ca pana nu achitam restanta contractul nu isi inceteaza efectele. Putem sa ne prevalam de aceasta interpretare pentru a continua colaborarea sau contractul este reziliat indiferent daca platim sau nu restanta.
Cel mai recent răspuns: ContSters239118 , utilizator 13:49, 30 Ianuarie 2012
Nu prea sunt suficiente date, dar nu cred ca folosindu-va de o restanta a dvs. catre furnizor il puteti obliga sa continue o colaborare pe care el vrea sa o incheie.
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
ContSters239118, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract furnizare balast adryd79 adryd79 societatea la care lucrez a incheiat un contract de furnizare balast pe care dorim sa-l reziliem din motive economice, in sensul ca nu ne mai este rentabil. In ... (vezi toată discuția)
Vânzare imobil închiriat numecod numecod buna ziua, am inchiriat anul trecut un apartament unei familii pana la data de 1 sptembrie 2013, cu contract declarat la ANF. Deoarece s-a ivit ocazia sa ne ... (vezi toată discuția)
Penalitati intarziere cdt14272003 cdt14272003 Am semnat un acord de esalonare plati pentru un debit existent, pe o perioada de cinci luni, impreuna cu obligativitatea platii lunare a facturii curente. ... (vezi toată discuția)