avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare recurs

Buna seara
Stimati domni va rog sa imi spuneti si mie :
-cum pot intra in posesia unei hotarari judecatoresti pronuntata in recurs ,avand in vedere ca nu se mai trimit partilor(si nu am timp sa merg la proces),iar dosarul va merge catre de fond?
-care sunt taxele si prcedura de intrare in posesia acesteia?

Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
adriano2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:52, 30 Ianuarie 2012
Mergeti la arhiva instnatei si solicitati eliberarea unei copii legalizate de pe hotararea respectiva ... se plateste o taxa judiciara de 2 lei si un timbru judiciar de 0,15 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare hot. de divort gangan gangan Rugaminte, doresc sa legalizez hotararea de divort, pronuntata de judecatoria sect. 3 si nu stiu unde sa platesc taxa de timbru judiciar, la trezoreria sect.3, ... (vezi toată discuția)
Acte necesare elibarerare hotarare de divort definitiva saaa saaa Buna ziua, Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva. Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare incredintare minor,program de vizitare tinatinatina tinatinatina Buna ziua,am avut un proces intentatat de tatal fetitei mele pt incredintare si program de vizitare la judecatoria sector 3,am pierdut pe fond (numai pe ... (vezi toată discuția)